Van Zoelen

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. Van Zoelen is één van de partijen die hier onderdeel van uitmaakt.

Het doel van Van Zoelen is het zichtbaar maken van de mogelijkheden op gebied van duurzame mobiliteit: de elektrische bakfiets, de waterstof auto, de E auto en transport met elektrische boot via het water. Dit willen zij tijdens de Groene Karavaan en op de finishpleinen laten zien en ervaren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn (en hoeveel er eigenlijk zijn)? Kom dan naar de Groene Karavaan!

Daarnaast rijdt van Zoelen ook mee met partner Stiho. Duurzaamheid is een speerpunt voor Stiho. Als familiebedrijf zit duurzaamheid in hun DNA; Zij willen de aarde namelijk goed kunnen doorgeven aan onze (klein)kinderen. Daarom willen zij duurzaam denken én doen. Als groothandel is het voor hen belangrijk om samen duurzaam te bouwen met de hele keten zoals onze klanten, leveranciers en partners.

Duurzame ideeën
Met een kritische blik blijven zij kijken naar hun eigen bedrijfsvoering, afvalstromen en vestigingen. Samen maken wij Stiho steeds duurzamer.

Duurzaam assortiment
Bij Stiho wordt het assortiment langs een duurzaamheidsmeetlat gehouden. Een voorbeeld hiervan is dat er assortimentskeuzes worden gemaakt om duurzaam bosbeheer te promoten. Zo is 99,3% van het hout assortiment FSC®- en PEFC-gecertificeerd. Ook bieden zij verantwoorde houtsoorten als RhinoPlex, een duurzaam alternatief voor Okoumé, en Stiho ThermoHout, een duurzaam alternatief op gebied van gevelbekleding aan. Naast gloednieuwe materialen, bestaat het aanbod ook uit circulaire materialen. Deze materialen hebben dezelfde kwaliteit en garantie als gloednieuwe materialen. Stiho biedt momenteel circulair hang- en sluitwerk, hout en beton aan.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!