's-Hertogenbosch

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. 's-Hertogenbosch is één van de partijen die hier onderdeel van uitmaakt.

Bezoek ’s-Hertogenbosch!

Kom naar ’s-Hertogenbosch en voel je welkom in een eeuwenoude binnenstad vol historische steegjes. Wees welkom bij rauwe industriële hotspots op de Tramkade. Op de Binnendieze in een bootje onder de huizen door. Bij de mooiste exposities in Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch. En geniet in de vele restaurants in de Korte Putstraat en de gezellige cafés in de Uilenburg. Bij het internationale Theaterfestival Boulevard of bij Jazz in Duketown. In de geboorteplaats van Jheronimus Bosch.

Van plan om ’s-Hertogenbosch te bezoeken?
Gastheren en gastvrouwen van De Blauwe Engelen heten je van harte welkom in de stad waar elke dag wat cultureels te beleven valt: het gastvrije en Bourgondische ’s-Hertogenbosch. Cultuurstad van het Zuiden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!