PwC

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. PwC is één van de partijen die hier onderdeel van uitmaakt.

Samen onderweg naar een duurzame toekomst

Neem plaats in de elektrische Volkswagenbusjes, zet een VR-bril op en ontdek wat jij kan betekenen voor een duurzame toekomst.

SDG Experience
De SDG Experience laat je de urgentie van de Sustainable Development Goals (SDG’s) inzien en toont tegelijkertijd hoe nieuwe technologie oplossingen kan bieden voor grote mondiale problemen. Dit spel laat zien hoe nieuwe technologieën en individuele acties kunnen bijdragen aan het behalen van de SDG’s 3 & 9. De SDG Experience is een spannende en interactieve manier om jou én organisaties te inspireren actie te ondernemen voor de SDG’s. Ga jij voor de hoogste score?

PwC & duurzaamheid
De zorgen om een duurzame en leefbare wereld voor iedereen zijn groot. En terecht, er is werk aan de winkel. Het ESG-team (environmental, social, and governance) van PwC zet zich in voor een duurzame transformatie van het bedrijfsleven. Grote klanten, grote impact. Zij hebben als streven om de ESG-revolutie flink te versnellen en zijn daarvoor op zoek naar gedreven mensen. Op allerlei gebieden. Jij weet precies hoe je jouw kennis en expertise zo kunt inzetten dat het mes aan twee kanten snijdt: de wereld én het bedrijfsleven samen duurzamer maken.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!