Pers

Unipublic, de organisator van La Vuelta, heeft de media accreditatie voor La Vuelta 22 geopend. Het is uitsluitend met een Unipublic accreditatie mogelijk om gebruik te maken van de mediafaciliteiten tijdens de Nederlandse etappes. We verzoeken jullie daarom vriendelijk om, bij interesse, het accreditatieformulier in te vullen. LET OP: dat een aanvraag niet automatisch een toewijzing betekent.

Vraag media accreditatie aan

Je kunt nu toegang krijgen tot het online accreditatieplatform. Klik hier om je te registreren en jouw persaccreditatie aan te vragen. Alle accreditatie aanvragen voor personen en voertuigen moeten vóór 12 augustus worden gedaan. Na die dag zullen geen aanvragen meer in behandeling worden genomen. Om je te helpen met jouw accreditatie aanvraag heeft La Vuelta een document opgesteld om je te helpen bij dit proces.

Een gedetailleerd document over de werkomstandigheden van de media, die noodzakelijk zijn geworden door COVID-19, zal later worden toegezonden.

Als de media accreditatie is goedgekeurd moet je voldoen aan het media protocol van de ASO. Om ervoor te zorgen dat de gezondheid van de renners, teampersoneel en alle andere aanwezigen tijdens La Vuelta wordt verzekerd is dit protocol opgesteld. In het kader van het corona virus en de doorgang van het evenement staan hier de hygiënische maatregelen voor La Vuelta 2022 in beschreven.

Vragen & persberichten

Wil jij je aanmelden voor de persberichten van La Vuelta Holanda of heb je andere vragen met betrekking over mediazaken rondom het evenement? Stuur dan een mail naar media@lavueltaholanda.com.

Perskit

Wil jij meer weten over La Vuelta Holanda, de Nederlandse fietscultuur en de betrokken steden en provincies? Bekijk dan de perskit via onderstaande button. Hier is allerlei aanvullende informatie over La Vuelta Holanda en de drie Nederlandse etappes te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!