32

Triple Double

Triple Double is Official partner van La Vuelta Holanda. Het sportmarketingbureau uit Eindhoven ontwikkelt en implementeert de commerciële en marketingstrategie, de huisstijl van het evenement, de promotievideo en de website en webapp. Net als de Roadhow, het rondreizende promoteam met sport- en wielerquiz waar deelnemers op evenementen, congressen en beurzen aan kunnen deelnemen. Triple Double werkt momenteel hard om - samen met de verschillende gemeentes, provincies, andere Official partners en onze collega’s van SportVibes - van La Vuelta Holanda een groots succes te maken.

Triple Double ontwikkelt al jaren marketingconcepten voor het bedrijfsleven. Dat doen we met ongekende creativiteit, passie én respect voor de waarden en normen in de sport. Hierbij brengen we merken en fans zo dicht mogelijk bij elkaar. En geven we sport betekenis in onze maatschappij. Daarom geloven wij in een totaalaanpak: van strategie tot executie. Met slechts één doel voor ogen: make sports count.

Triple Double bestaat uit een team van strategen, creatieven, sportmarketeers, designers, eventmanagers en online & social mediaspecialisten (onder het label TDE). Het resultaat? Innovatieve campagnes, commercials, videoproducties, mediaplannen, events, fotoshoots, online platformen, social media content, huisstijlen, logo's, sponsorcontracten, events, activaties, persconferenties en meer.

Meer informatie over Triple Double vind je hier: https://www.tripledouble.nl/

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!