Linked In

Movico

Movico is jouw partner in het promoten van je merk of het faciliteren van je sportevenement. Met onze uitgebreide vloot van meer dan 60 verschillende promotietrailers en mobiele event structuren bieden we de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken, verbinden, betrekken en activeren. Trots zijn wij dan ook dat we een bijdrage leveren aan La Vuelta Holanda 2020.

Al jarenlang is Movico leverancier van mobiele faciliteiten voor bekende sportevenementen als de Tour de France, Giro d’Italia, La Vuelta, de Dakar Rally, de Volvo Ocean Race, de marathon van Parijs, wereldbekerwedstrijden alpineskiën en talloze wielerklassiekers. De vloot bestaat uit bijzondere voertuigen welke in een handomdraai transformeren tot mobiele VIP hospitality rooms, pers- en mediaruimtes en mobiele beursstands.

Tevens zorgt Movico, met een uitgebreide vloot van unieke promotievoertuigen voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor global brands als o.a. Samsung, SAP, Nissan, Hyundai, KLM, NTT (Dimension Data) en Ziggo (Liberty Global) worden tailor made roadshows uitgerold.

Bij Movico werken mensen met passie. Daarom staat in alle projecten de hoogste kwaliteit dienstverlening centraal. Het team van specialisten zorgt voor alles; van projectplanning, interieur- en exterieurontwerp en transport tot hulp op locatie en een persoonlijk ontvangst. Samen transformeren we elk evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis!

Na al meerdere binnenlandse start-etappes van o.a. Tour de France en Giro d’Italia te hebben mogen faciliteren de afgelopen jaren, kijken wij dan ook erg uit om samen met alle partners La Vuelta Holanda 2020 te realiseren!

Voor meer informatie over Movico vind je op onze website www.movico.nl

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!