Thul FBB874 FA F6 E6 482 E B3 BC8 F4 CD1 E21 C5 B

Maison van den Boer

Om verzekerd te zijn van succesvolle VIP-ontvangsten tijdens etappe 2 (finish in Utrecht) en 3 (in Breda), is La Vuelta Holanda een partnerschap gestart met Maison van den Boer. Nederlands grootste partycateraar heeft een rijke ervaring in grote publieksevenementen zoals concerten, beurzen en sporttoernooien. Op de events die zij verzorgen krijgt iedereen een VIP-behandeling.

Familiebedrijf

De kracht van Maison van den Boer is dat het al sinds 1906 een familiebedrijf is, met een sterk gevoel voor tradities en een oog voor vernieuwing. Met een full-service insteek en de zorg dat elk detail klopt, ervaren opdrachtgevers bij Maison van den Boer echt de vrijheid om te genieten.

Buitenkans

De komst van La Vuelta Holanda naar Nederland is een buitenkans voor slimme ondernemers die hun dierbare relaties willen trakteren op een onvergetelijke ervaring. Daarom heeft het team van Maison van den Boer alles uit de kast getrokken om er een geweldige beleving van te maken.

Sit-down lunch

Ervaringen uitwisselen, plannen maken, nieuwe connecties leggen: onder het genot van een uitgeserveerde lunch is het goed zaken doen. Daarom start het VIP-programma wat door Maison van den Boer is samengesteld met een uitgeserveerde lunch. Zo vormen het nuttige en het aangename een perfecte match.

Stoomcursus

Tijdens de VIP-ontvangsten op 15 en 16 augustus krijgt u geen enkele kans om u te vervelen. Tijdens of na de lunch geeft een wielerexpert u en uw gasten een stoomcursus wielrennen. Wat zijn de rollen binnen een team? Wat is dat voor gehannes met die shirts? Wielrennen beleven is zoveel leuker als iedereen de insights van de wedstrijd kent.

Sweet finish

Tijdens de finish van La Vuelta gaan we met alle gasten naar buiten, waar we in festivalstijl een zoete finale beleven! Hier geniet iedereen van een verrukkelijke variëteit aan desserts. Van dichtbij zie je de profrenners over de finishlijn gaan.

Meer weten?

Meer weten over de hospitalityopties die Maison van den Boer tijdens La Vuelta Holanda biedt? Klik dan verder naar Hospitalityen vul het contactformulier

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!