Holla

Holla Advocaten is official partner van La Vuelta Holanda. Het advocatenkantoor heeft kantoren in Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Holla Advocaten heeft als uitgangspunt: ‘Uw zakelijk succes is onze drijfveer’. Maar ze gaan graag nog een stapje verder en nemen het graag Hoogstpersoonlijk. Dat betekent dat ze écht betrokken zijn bij uw zaak en uw belang altijd voorop stellen. Bij Holla Advocaten staat de mens achter de zaak centraal. Binnen Holla Advocaten krijgt u een persoonlijke aanspreekpunt. Een vertrouwd gezicht die uw zorgen uit handen neemt. Deze persoon werkt nauw samen met andere specialisten binnen Holla en daarbij maken zij gebruik van elkaars kennis en expertise.

Als Legal Partner zal Holla Advocaten de Nederlandse organisatie van La Vuelta Holanda 2020 adviseren en begeleiden. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor het team Sportrecht van Holla Advocaten.

Holla Advocaten begeleidt de betrokkenen partijen in deze unieke publiek-private samenwerking. Zo kan de organisatie rekenen op proactieve begeleiding bij de totstandkoming van sponsorovereenkomsten en staan juridisch specialisten doorlopend paraat via een speciale helpdesk.

Kijk voor meer informatie op: www.holla.nl

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!