Infographic 2022 1

Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler in de audiovisuele branche. Wij realiseren innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van onze klanten te kunnen realiseren. Zo zetten wij, al vijftig jaar, communicatie kracht bij.

Hechte partnerships

Onze jarenlange ervaring, in combinatie met ons zeer vakkundige personeel, geeft klanten wereldwijd het vertrouwen te kiezen voor Heuvelman. Wij streven naar hechte partnerships met onze opdrachtgevers en leveranciers. Iets wat veelal leidt tot bijzondere samenwerkingen en concepten. Hierbij denken we graag mee vanuit de behoeften die u heeft om uw ambities naar de toekomst te realiseren. Het ontwikkelen van innovatieve audiovisuele concepten, specifiek voor uw organisatie of advisering om te komen tot kostenbesparingen maken hier een vast onderdeel van uit.

Image001

Het succes van onze klanten

Onze zorg stopt niet bij het leveren van audiovisuele techniek. Wij staan voor u, uw team en uw sprekers klaar en lopen graag een stapje harder. Wij nemen de zorg op audiovisueel gebied voor u uit handen en faciliteren het totaalconcept. U kunt op ons vertrouwen. Ieder team wordt samengesteld op basis van uw aanvraag. Zo bent u gegarandeerd van passende kennis en vakmanschap om uw communicatiedoel tot een succes te maken. Wij maken graag persoonlijk kennis met u. U bent van harte welkom in onze Experience Room op ons hoofdkantoor in IJsselstein.

Heuvelman heeft ook een passie voor sport en in die hoedanigheid geven wij dan ook graag technische invulling aan sportevenementen. Hierbij kan gedacht worden aan een- of meerdaagse sportevenementen, huldigingen, uitzwaaimomenten, gala’s en jubilea. Onze organisatie is er bijzonder trots op om de technische invulling te hebben mogen verzorgen voor bijv onderstaande grote sport evenementen:

  • Big Start Giro d’Italia
  • WK Beachvolleybal
  • Grand Départ Tour de France
  • WK Hockey
  • WK Roeien
  • WK Paracycling
  • WK Handboogschieten

Sport is emotie, entertainment en beleving.

Wij kijken dan ook enorm uit naar de realisatie van La Vuelta Holanda in Utrecht, Den Bosch en Breda.

Meer informatie over ons vind je hier www.heuvelman.nl

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!