Eventmakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Met Eventmakers worden vrijwilligers en sportevenementen aan elkaar verbonden. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn in de organisatie daarvan. Trots zijn wij dan ook dat het vrijwilligersmanagement van La Vuelta Holanda wordt uitgevoerd onder de vlag van EventMakers.

Naast het dienen als hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen, kan EventMakers evenementenorganisatoren ontzorgen middels het invullen van het vrijwilligersmanagement van sportevenementen. EventMakers voert het vrijwilligersmanagement efficiënt uit, door middel van het werven, selecteren, inplannen, begeleiden en trainen van vrijwilligers met zelfontwikkelde instrumenten. Door te investeren in het opleiden, trainen en belonen van vrijwilligers zijn wij ervan overtuigd een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land.

Inmiddels is Eventmakers al een aantal jaren actief binnen het vrijwilligersmanagement van uiteenlopende sportevenementen. Hierbij kan gedacht worden aan evenementen als de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden, diverse EK’s, WK’s, World Cups zwemmen en het EK atletiek in 2016.

Dit jaar mogen daar een aantal mooie evenementen aan worden toegevoegd en zal Eventmakers niet alleen het vrijwilligersmanagement van La Vuelta Holanda op zich nemen, maar worden er ook vrijwilligers verbonden aan de F1 Dutch Grand Prix op Zandvoort, de Olympische Kwalificatie Toernooien en de Invictus Games. Ook worden er dit jaar voor het eerst vrijwilligers aan een evenement buiten de sport verbonden, namelijk het Songfestival in Rotterdam.

Meer informatie over EventMakers vind je hier: https://www.eventmakers.nl/

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!