LAVUELTA BLANCO 2022 botella

DR Trading

D.R Trading is uw partner voor de mooiste wijnen, de beste koffie en mooiste espressomachines. Net als onze wijnmakers, koffieboeren streven we bij D.R. Trading kwaliteit na bij het adviseren en leveren van onze producten. Bij D.R. Trading doen we niets liever dan smaaksensaties vanuit alle windstreken naar Utrecht halen. U vindt bij ons dan ook enkel topselecties. Klaar om van te genieten, from the soil to you.

Import, verkoop, advisering, distributie en service. Het zit ons als ‘traders’ in het bloed. Sinds de beginjaren ‘80 vanaf de Korte Minrebroederstraat tot op het Rotsoord anno nu halen wij de kwaliteitsproducten in huis die onze klanten zo waarderen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot (horeca)groothandel en leverancier voor de office- en particuliere markt. Tal van restaurants, waaronder 1, 2 en 3 *** Michelin, schenken onze wijnen, koffie en waters. Een kwaliteitsstempel waar we trots op zijn.

Begin jaren ’80 zijn wij begonnen met de import van espressomachines (QuickMill) en de verkoop van ESE-servings van illy. Beide producten waren een groot succes, voor Illy betekende dit zelfs de Europese doorbraak van hun pads. Na het succes in Nederland zijn zij het ESE-systeem in andere Europese landen gaan uitrollen. Inmiddels zijn de verkooprechten van Quickmill & illy overgedaan.

Hierna zijn we ons toe gaan leggen op de combinatie koffie & wijn, waarbij we veel meer de functie van een (horeca)groothandel hebben aangenomen. Ook dit is niet zonder succes gebleven! In 1999 zijn we begonnen met de import van JollyCaffè (de nr.1 van Italië op het gebied van kwaliteit) waarvan we al snel weer net zoveel kilo’s Jolly importeerden als we in het verleden met Illy deden.

In de loop der jaren hebben wij een mooie balans gevonden tussen onze functie als (horeca) groothandel en leverancier voor de particuliere markt. Met onze koffie concepten voorzien we ook op de office markt vele kantoren die voor kwaliteit en service kiezen. De combinatie tussen wijn en koffie is een succes gebleken. We nodigen u dan ook graag uit om eens een kijkje te nemen in ons magazijn en onze producten te proeven!

Toen bekend werd dat na de Giro, de Tour óók de Vuelta de Domstad zou aandoen begon ons wieler-wijnhart wederom sneller te kloppen! Net als bij de Tour heeft het driemanschap Jeroen Hermkes (kunstenaar), Erik van Dijk (Hotel rest. Oud London) en Willem van der Pot (Liquid Affairs) een wijn ontwikkeld die aansluit op dit evenement en sterker nog, La Vuelta mede mogelijk maakt! Bij elke verkochte fles Vuelta wordt een % afgedragen aan de stichting La Vuelta Holanda die verantwoordelijk zijn voor het mogelijk maken van het evenement.

La Vuelta Holanda wijnen zijn hier verkrijgbaar: https://www.drtradingshop.nl/c...


Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!