Afbeelding voor site la vuelta

Agterberg Bedrijven

De Agterberg bedrijven bestaan uit 4 zelfstandige bedrijven die een grote diversiteit aan projecten en werkzaamheden uitvoeren in de buitenruimte. De diversiteit van deze bedrijven zorgt ervoor dat zij elkaar versterken door een perfecte samenwerking. Integrale projecten in de openbare ruimte kunnen door de Agterberg bedrijven effectief en efficiënt worden uitgevoerd.

Agterberg Bedrijven is een familiebedrijf, gevestigd in Utrecht en De Bilt, waarin de familie Agterberg al 67 jaar een belangrijke rol speelt.

Agterberg b.v. is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. grootgroenvoorziening en cultuurtechnische werken. Daarnaast zijn wij expert op het gebied van aanleg en onderhoud van paardensportbodems en buitensportaccommodaties.

Groenewegen b.v. is een hoveniersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de aanleg en het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen.

Groenrecycling Utrecht b.v. neemt groenafval in en verwerkt deze tot o.a. compost. Met deze geproduceerde compost worden producten gemaakt die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en talloze toepassingen kennen.

Maarssen Groen b.v. realiseert en onderhoud groenvoorzieningen voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Niet groter, maar beter

Door waar mogelijk duurzaam te ondernemen draagt Agterberg niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar zorgt zij ook voor een hechte relatie met haar opdrachtgevers en werknemers. Met onze bedrijfsbreed gedragen slogan ‘Niet groter, maar beter’ werken wij continu aan de verbetering van onze werkzaamheden. Als het bedrijf 24/7 gereed staat bij calamiteiten, evenementen of gladheidbestrijding betekent dit ook dat er vaak een beroep wordt gedaan op improvisatievermogen.

Na de Giro d’Italia in 2010 en de Tour de France in 2015, zijn wij er trots op om onze bijdrage te mogen leveren aan de realisatie van La Vuelta Holanda in 2020.

Meer informatie over Agterberg Bedrijven vind je hier www.agterberg.com

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!