79045 asr campagnebeeld dit is de tijd van doen 1040x585px

a.s.r.

Sinds wij in 1720 onze allereerste verzekering verkochten, helpen wij mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid.

a.s.r. doet het

Al zijn we een groot, beursgenoteerd bedrijf, bij ons gaat het niet alleen om winst. Als verzekeraar doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Dat is wat ons drijft.

Daarbij zijn de keuzes die we maken belangrijk. We doen geen investeringen in nucleaire energie en de wapenindustrie, wel in groene energie en sociale ondernemingen. Ook helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en stimuleren we via a.s.r. foundation medewerkers zich naast hun werk in te zetten voor de maatschappij. En zetten we enkele jaren geleden geen nieuw pand neer, maar kozen we voor duurzaam renoveren.

En natuurlijk kiezen we ervoor met onze producten bij te dragen aan het oplossen van vraagstukken in de samenleving. Bijvoorbeeld met de Startershypotheek, de Verduurzamingshypotheek, de Doorgaanverzekering voor ondernemers en werkgevers en a.s.r. Vitality voor een fitter Nederland.

Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons. Voor de planeet en voor de mensen persoonlijk. Dit is de tijd van doen. a.s.r. doet het.

Dat we naast voetbal ook de wielersport een warm hart toedragen blijkt uit onze campagne De Andere Tour en ons feestelijk evenement rond de Tourstart in 2015. Daarom helpen we de organisatie van La Vuelta Holanda graag om van de start van de ronde van Spanje een succes te maken door ze onderdak te bieden in ons pand.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!