A9765c26 b81d 40c8 aaba 0421952a8298 2

Levensgrote ideeënboxen vragen aandacht voor activatieprogramma

Afgelopen weekend werd de Ronde van Spanje 2019 afgesloten met de laatste etappe in Madrid. Na afloop werd het stokje definitief overgedragen van de organisatie van La Vuelta aan de Nederlandse organisatie La Vuelta Holanda, die de eerste drie etappes van La Vuelta 2020 organiseert. Op 14, 15 en 16 augustus 2020 doorkruist namelijk het peloton niet minder dan 34 Nederlandse gemeenten in de provincies Utrecht en Noord-Brabant.

Deze overdracht was tegelijkertijd het startsein voor het indienen van alle plannen voor het activatieprogramma van La Vuelta Holanda. Voorafgaand, tijdens en na afloop worden er allerlei activiteiten en evenementen van, voor en door de inwoners, verenigingen, organisaties, partners, bedrijven en instellingen van de betrokken steden en gemeenten georganiseerd. Iedereen kan vanaf afgelopen weekend hun plannen indienen om onderdeel uit te maken van het La Vuelta Holanda wielerpeloton 2020 en het fiesta roja mee te vieren.

Vandaag werd er op ludieke wijze aandacht gevraagd voor het indienen van deze plannen. In het provinciehuis van Utrecht werd ’s ochtends vroeg een La Vuelta Holanda-ideeënbox onthuld. Later op de dag werd deze levensgrote doos met daarbovenop een fiets onder grote belangstelling op het Stadskantoor van ’s-Hertogenbosch en in het Chassé Theater in Breda geplaatst. Morgen worden de resterende ideeënboxen op het provinciehuis van Noord-Brabant en in het stadskantoor van Utrecht neergezet.

Veel belangstelling bij de La Vuelta Holanda-ideeënbox in het Chassé Theather in Breda.
Aaa8c6c4 6a52 4609 83ba 029de6e1c8f1

Doe mee!

Iedereen kan hier zijn of haar plan voor hun evenement of activiteit indienen om onderdeel uit te maken van La Vuelta Holanda 2020. Met al die initiatieven maken we er met elkaar één groot fiesta roja van!

Categorieën
Algemeen

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!