Michiel Maas DSC05488

La Vuelta Holanda wijnen te koop

In samenwerking met Finca Los Aljibes, Hotel Oud Londen en kunstenaar Jeroen Hermkens hebben wij eigen La Vuelta Holanda wijnen gemaakt. De La Vuelta Holanda wijnen bestaan uit een frisse Verdejo en een kruidige Tempranillo. Vanaf vandaag is de rode wijn te koop via onderstaande shop. De witte wijn is over twee weken te bestellen.

Finca Los Aljibes

Finca Los Aljibes is een landgoed van 900 hectare waarvan 178 hectare wordt gebruikt als wijngaard. Het landgoed is gelegen op het centrale hoogplateau ten zuiden van Madrid genaamd La Macha. De bodem wordt gekenmerkt door kalksteen en het klimaat is droog en streng. De combinatie van de unieke hoge ligging, de extreme weersomstandigheden en de langere rijpingsprocessen van de verschillende druivenrassen geven een hogere complexiteit aan de rode wijnen en zorgen voor veel frisheid en elegantie in de witte wijnen.

Michiel Maas DSC05474

Utrechtse kunstenaar Jeroen Hermkens

Het etiket is gemaakt door de bekende Utrechtse kunstenaar Jeroen Hermkens. Hij is vooral bekend van zijn stadsgezichten van over de hele wereld, maar ook van zijn maritiem werk, naakten en portretten. Hermkens won in 1996 de Nederlandse Grafiekprijs en werd in 2006 uitgeroepen tot Kunstenaar van het jaar in Nederland. Zijn werk zit in collecties van belangrijke musea zoals Het Rijksmuseum in Amsterdam en Museum Voorlinden in Wassenaar. Op het etiket verbindt hij de Dom van Utrecht met de Sint Jan in 's-Hertogenbosch en de Koepel van Breda. Van de drie steden maakte hij eerder al een grote serie litho’s en schilderijen.

Michiel Maas DSC05487
Categorieën
Algemeen

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!