Foto 2 TVLVH

Fiets je eigen Vuelta!

Schrijf je in voor de officiële La Vuelta Holanda toertocht

Vandaag wordt in Madrid het volledige parcours van de Spaanse wielerronde La Vuelta bekendgemaakt. De eerste drie etappes van La Vuelta 2020 worden in Nederland verreden en nu heeft iedereen de kans om zijn of haar eigen Vuelta te fietsen. Een week voor de officiële start, op 8 en 9 augustus, kan jij tijdens dé officiële La Vuelta Holanda toertochten een deel van het parcours fietsen. Met verschillende afstanden die zoveel mogelijk overlappen met de route van de eerste drie etappes is het voor zowel de gezelligheidsfietser als de wielerfan uniek om mee te maken.

Foto 1 TVLVH

Afstanden

Op zaterdag 8 augustus start ook de toerversie van La Vuelta Holanda in Utrecht. Op zondag 9 augustus gaat deze een verder met de toertochten vanuit Breda. Met vier verschillende afstanden; 35, 75, 110 en 150 kilometer, zijn de toertochten voor iedereen toegankelijk. Langs de route tank je bij met wat eten en drinken in één van de verzorgingsposten en bij de finish word je feestelijk en in Spaanse sferen onthaald.

Tickets

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen geopend! De eerste duizend inschrijvers krijgen een early bird-korting van 5 euro. Daarnaast ontvangen de deelnemers van de 75, 110 of 150 kilometers een speciaal ontworpen Toerversie La Vuelta Holanda wielershirt. Voor de bedrijventeams is een special arrangement ontwikkeld.

Goede doel

Er is een mogelijkheid om een bijdrage te doneren aan het Fonds Gehandicaptensport wanneer jij je inschrijft. Met de opbrengt worden lokale sportverenigingen ondersteunt met het opstarten en uitbreiden van het sportaanbod voor mensen met een handicap.

Categorieën
Algemeen

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!