Michiel Maas DSC06023

Evenementen tijdens La Vuelta Holanda

Het is bijna zo ver: de start van La Vuelta 2022 in Nederland! Komende donderdag zullen de deelnemende ploegen aan het publiek gepresenteerd worden. Daarna kan het Spaanse wielerfeest van start gaan met drie Nederlandse etappes. Tijdens deze dagen worden er allerlei evenementen in de provincies Utrecht & Noord-Brabant georganiseerd. Om je een goed beeld te geven van de evenementen die georganiseerd worden, is er per dag een lijst met alle evenementen samengesteld.

Ploegenpresentatie

Op 18 augustus vindt de ploegenpresentatie plaats. Hierbij worden de deelnemende ploegen aan het publiek gepresenteerd. Via onderstaande button kun je bekijken welke evenementen er in de provincies Utrecht & Noord-Brabant worden georganiseerd.

Etappe 1

Op 19 augustus vindt de eerste etappe plaats. Dit is een ploegentijdrit van 23,2 kilometer lang die door de straten van Utrecht gaat. Via onderstaande button kun je bekijken welke evenementen er in de provincies Utrecht & Noord-Brabant worden georganiseerd.

Etappe 2

Op 20 augustus vindt de tweede etappe plaats. De renners zullen starten in 's-Hertogenbosch waarna zij een route van 175,1 kilometer afleggen alvorens er gefinisht zal worden op het Utrecht Science Park. Via onderstaande button kun je bekijken welke evenementen er in de provincies Utrecht & Noord-Brabant worden georganiseerd.

Etappe 3

Op 21 augustus vindt de derde en laatste Nederlandse etappe met start- en finish in Breda plaats. Tijdens een tocht van 194 kilometer trekt het peloton door de Provincie Noord-Brabant waarbij de renners oog in oog komen met de Brabantse Wal. Via onderstaande button kun je bekijken welke evenementen er in de provincies Utrecht & Noord-Brabant worden georganiseerd.

Categorieën
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!