Update activatieprogramma

La Vuelta Holanda heeft de start van de Ronde van Spanje 2020 teruggegeven aan de Spaanse organisatie van La Vuelta. Het verplaatsen van de drie etappes van augustus naar het najaar blijkt onhaalbaar vanwege de beschikbaarheid van accommodaties en het parcours in die periode. Dit heeft helaas ook gevolgen voor het beoogde activatieprogramma.

De kick-off van het activatieprogramma op 29 april 2020 was al eerder afgelast vanwege de Corona-maatregelen. En vanuit de Nederlandse overheid was vervolgens ook bekend gemaakt dat evenementen met vergunning tot 1 september niet door kunnen gaan. Nu de start van La Vuelta 2020 definitief niet in Nederland plaatsvindt, betekent dat ook dat er geen activatieprogramma zal zijn zoals beoogd.

Sommige activaties kunnen nog wel doorgaan omdat ze al gestart zijn en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke doelstellingen die we met La Vuelta Holanda hadden. Welke activaties dit zijn, zullen we de komende tijd onderzoeken. We gaan hierover met de organisatoren in overleg.

Voor vragen over jouw evenement, kun je contact met ons opnemen via activatie@lavueltaholanda.com.

Copyright image: © Unipublic / Jose Antonio Miguélez

Categorieën
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!