Corona Update

Door het coronavirus is de situatie in de wereld de afgelopen weken aanzienlijk veranderd. Ook de sportwereld ondervindt de effecten, in Nederland en mondiaal. Alle evenementen in Nederland tot 1 juni zijn afgelast en veel internationale evenementen zijn ook na die datum al afgelast of verplaatst. Op dit moment is er nog geen sprake van aanpassingen in ons programma voor de wielerkoers zelf, in augustus. Het is immers moeilijk in te schatten hoe de situatie in die periode zal zijn.

De organisatie van La Vuelta Holanda heeft helaas wel moeten besluiten de kick-off van het activatieprogramma te annuleren. Deze stond gepland op 29 april. De situatie rondom het Corona-virus is dermate onzeker dat het organiseren van een publieksevenement op die datum momenteel niet realistisch is. Rob van Doggenaar, manager van het activatieprogramma van La Vuelta Holanda: “Wij zijn hier uiteraard enorm teleurgesteld over, maar beseffen dat ieders gezondheid nu veel belangrijker is.”

Het Corona-virus heeft inmiddels ook impact op de organisatoren van het activatieprogramma van La Vuelta Holanda. Dit activatieprogramma omvatte meer dan 200 activiteiten, georganiseerd door ongeveer 140 organisatoren, verspreid in de provincies Noord-Brabant en Utrecht. Het gaat voor het overgrote deel om openbare publieksevenementen, van april tot augustus. Sommige organistoren hebben hun evenement al geannuleerd. Anderen hopen deze nog na 1 juni te kunnen organiseren. De organisatie van La Vuelta Holanda zal er alles aan doen om hen te helpen en samen te zoeken naar andere data, indien dit mogelijk is.

Voor een-op-een advies over jouw evenement, kun je contact met ons opnemen via activatie@lavueltaholanda.com.

Copyright image: © Unipublic / Jose Antonio Miguélez

Categorieën
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!