Image0031

Contract La Vuelta Holanda ondertekend!

Met nog een jaar te gaan voordat La Vuelta in Nederland start, is het contract tussen Unipublic en de organisatie in Nederland zojuist ondertekend. Directeur van La Vuelta Javier Guillén en Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht, plaatsen in Alicante, de stad waar de Spaanse wielerronde vandaag van start gaat, hun handtekening onder de overeenkomst.

La Vuelta start in 2020 met de ploegenpresentatie op donderdag 13 augustus op het Vredenburg in Utrecht. Vrijdag 14 augustus klinkt het officiële startschot met de ploegentijdrit door de Utrechtse binnenstad. Daarna fietst het peloton op zaterdag 15 van 's-Hertogenbosch naar Utrecht en sluit het peloton La Vuelta Holanda af op zondag 16 augustus met een etappe met start en finish in Breda. Het feest rondom La Vuelta Holanda gaat al veel eerder van start dan op 14 augustus. In de doorkomstgemeenten en op andere plekken in de provincie worden maanden van tevoren al verschillende activiteiten georganiseerd.

De Ronde van Spanje doorkruist in 2020 liefst 34 Nederlandse gemeenten in drie dagen. De organisatie is in handen van de steden Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda en provincies Utrecht en Noord-Brabant.

Op de foto: Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht en Javier Guillén, directeur van La Vuelta schudden elkaar de hand na ondertekening van het contract. Onder toeziend oog van de drie wethouders van de steden waar La Vuelta Holanda start in 2020: vlnr Huib van Olden ('s-Hertogenbosch), Daan Quaars (Breda) Klaas Verschuure (Utrecht).

FOTO: LA Vuelta.
Image002
Categorieën
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!