Conclusion

Conclusion steunt La Vuelta Holanda op het gebied van veiligheid.

Conclusion is verantwoordelijk voor de opzet, inrichting en operationalisering van het Actie- & Veiligheidscentrum (A&VC) van La Vuelta Holanda. Tijdens de drie etappes van één van de grootste wielerevenementen ter wereld, die plaats vinden in de provincies Utrecht en Noord-Brabant, is dit het kloppend hart van het evenement waarin Techniek, Veiligheid en Mobiliteit samenkomen.

Het zorgen voor een goed, veilig en feestelijk verloop van het evenement is een van de voornaamste doelstellingen van het A&VC. Middels afstemming met de verschillende partijen en betrokken instanties, onder begeleiding van Conclusion, worden de randvoorwaarden ingevuld voor het A&VC om tijdens het evenement een efficiënte en effectieve samenwerking te bewerkstelligen. Vanuit het A&VC wordt toezicht gehouden op de gang van zaken op het totale evenement, de etappes zelf en wordt er aangestuurd indien nodig. Dit om zowel de veiligheid van de renners, als van de bezoekers en bewoners langs het parcours te waarborgen.

Simone Richardson, projectdirecteur La Vuelta Holanda: “Wij zijn blij met de ondersteuning van Conclusion bij het veilig organiseren van de etappes in Nederland. Samenwerking tussen de diensten is essentieel om dit goed te doen en zij spelen daar een belangrijke rol in.”

19, 20 en 21 augustus komt La Vuelta naar Nederland.

Het volledige programma:

  • 18 augustus: Ploegenpresentatie op Vredenburg
  • 19 augustus: Tijdrit Utrecht - Utrecht
  • 20 augustus: ‘s-Hertogenbosch – Utrecht Science Park
  • 21 augustus: Breda - Breda

Meer lezen over Conclusion? Bezoek: https://www.conclusion.nl/vuelta

Categorieën
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!