Tekenmoment BPU website

Business Peloton Utrecht steunt La Vuelta Holanda

Het Business Peloton Utrecht, in 2008 opgericht om de Grand Départ van de Tour de France naar Nederland te halen, initieerde de lobby voor de start van de Vuelta in Utrecht. Het BPU is een platform waarbij bedrijven, instellingen en ondernemers die afkomstig zijn uit zowel de stad en de regio Utrecht zijn aangesloten. Ook diverse (overheids)instellingen en organisaties zijn partner van het BPU.

Na de start van de Giro in 2010 en de Tour in 2015 besloot het BPU een unieke trilogie te willen volmaken. Nooit eerder gingen in een stad alle grote ronden van start. In het lobbytraject sloegen de provincies Utrecht en Noord-Brabant en de steden Breda, ’s-Hertogenbosch en Utrecht de handen met succes ineen.

Het BPU ondersteunt La Vuelta Holanda van harte in het streven om het evenement in Utrecht een groot succes te maken. In de samenwerking met de organisatie van La Vuelta Holanda werd afgesproken dat het BPU haar zakelijke netwerk enthousiasmeert voor de start van La Vuelta. Maar de samenwerking gaat verder. Er worden wielercafés en bijeenkomsten georganiseerd én een grote BPU-afvaardiging fietst mee in de officiële toertocht.

Categorieën
Algemeen
Actualiteit

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!