Stef

Brainstormsessie La Vuelta Holanda groot succes

Het La Vuelta Café in de Maaspoorthal in 's-Hertogenbosch was drukbezocht én inspirerend. Voormalig profrenner en verslaggever Stef Clement vertelde in de plaats waar in 2020 de 2e Vuelta etappe start, over de wereld van het wielrennen en La Vuelta Holanda in het bijzonder.

Maar belangrijker was nog dat de brainstormsessie veel ideeën opleverde om van La Vuelta Holanda volgend jaar een groot feest te maken voor iedereen. En dat is precies de bedoeling van de organisatie. Om samen met verenigingen, culturele organisaties, scholen en omwonenden de wielerronde nog meer beleving te geven.

Side-events

De avond stond het teken van het maken van verbindingen en er werd flink gebrainstormd over mogelijke lokale initiatieven. Vanaf a.s. zondag 15 september kunnen initiatiefnemers plannen indienen voor activiteiten rondom La Vuelta Holanda. Dan zal het zogenaamde activatieprogramma opengesteld worden.

De sessie in 's-Hertogenbosch is afgerond en de volgende staat op de agenda. Op maandagavond 30 september houden we een interactieve avond voor inwoners en ondernemers van de parcoursgemeentes in regio Utrecht.
Meer informatie en inschrijven? Dat kan hier.

Stefmathieu
Categorieën
's Hertogenbosch

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!