Hospitality

De 77ste editie van La Vuelta komt 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland en jij en jouw relaties kunnen dat op een unieke manier beleven. Op een prachtige plek langs het parcours kunnen jullie volledig verzorgd het wielerspektakel van heel dichtbij meemaken.

Terwijl het wielerpeloton door Nederland raast, creëren wij samen met onze partner Maison van den Boer een buitenkans voor ondernemers die hun relaties willen trakteren op een onvergetelijke ervaring. Verras je zakelijke relaties met een compleet verzorgde middag en avond met:

  • Spaanse dranken en lekkernijen
  • Live muziek met DJ
  • Optredens van Luna en La Tunina
  • Live Q&A met o.a. Joop Zoetemelk, Adrie van der Poel en Leo van Vliet onder leiding van Mart Smeets (etappe 1 & 3) en Sander Kleikers (etappe 2).
  • Meet & Greet met oud-renners
  • Toegang tot het terrein met alle teambussen

Meer informatie?

Via de button hospitality brochure download je de brochure met daarin meer informatie over de hospitality arrangementen van La Vuelta Holanda.

Heb jij interesse of wil jij de mogelijkheden bespreken? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op. Liever direct iemand spreken? Ons Hospitality team is tijdens kantooruren te bereiken via 020 765 2024.

Weet je zeker dat je erbij wil zijn: bestel dan voor jou en je gasten via de button Bestel tickets. Wacht niet te lang, de belangstelling is groot en het aantal plaatsen is beperkt.

Contact

Hospitality

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!