Heuvelman

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. Heuvelman is één van de partijen die hier onderdeel van uitmaakt.

Werken aan de wereld van morgen
Als moderne onderneming ziet Heuvelman Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als essentieel onderdeel van haar bedrijfsvoering. Het is hun ambitie om het verschil te maken in de wereld van vandaag, voor de wereld van morgen! Enerzijds door klanten middels innovatieve en de nieuwste audiovisuele technieken succesvol te laten zijn en anderzijds door verantwoording te nemen voor onze maatschappij en ons milieu.

Duurzame ontwikkeling binnen Heuvelman

  • Ruim 700 zonnepanelen op het dak van hun bedrijf
  • Gebruik van LED verlichting in het bedrijfspand
  • De mogelijkheid voor personeel om thuis te werken
  • Het uitbreiden en vervangen van het wagenpark door elektrische auto’s
  • De mogelijkheid tot parttime werken en trainingen te volgen
  • Trainingen voor het personeel beschikbaar stellen, waardoor zij een groei in kennis en vaardigheden kunnen realiseren.

Bekijk de impressievideo

Ben jij benieuwd wat Heuvelman Sound & Vision voor jullie organisatie kan betekenen voor tijdelijke of permanente beeld en geluidsoplossingen voor evenementen, vergaderen & presenteren, communiceren en studioverhuur? Neem een kijkje op de website via onderstaande button of bel voor vrijblijvend advies met Frank Jongbloets via 088 02 74 900

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!