Sportenergie optie3

Gratis energiescan voor jouw wielerclub

La Vuelta Holanda en Sportenergie streven gezamenlijk naar een duurzaam wielerevent en duurzame wielerclubs in Nederland. Daarom is er een ‘toer’ ontwikkeld om wielerclubs te ondersteunen bij het verduurzamen van hun wieleraccommodatie. Dit draagt niet alleen bij aan de wereld van verduurzamen, maar er blijft ook meer geld over voor vrijwilligers, voor trainers, nieuwe fietsen, nieuw materiaal, etcetera. Concreet komt het erop neer dat La Vuelta Holanda en Sportenergie wielerclubs met een accommodatie een gratis energiescan aanbieden. Tevens verzorgen zij, i.s.m. de KNWU, informatiebijeenkomsten.

Waarom verduurzamen?

De energiekosten zijn tot ongekende hoogte gestegen en dat betekent dat clubs sterk rekening moeten houden met hun uitgaven. La Vuelta Holanda, KNWU en Sportenergie hebben samen de ambitie om wielerclubs zo goed mogelijk te helpen in allerlei vormen, ook in het verduurzamen van de accommodatie en daarmee kosten te besparen. Met als doel dat er meer geld is voor de club om aan de clubdoelstellingen te werken.

Gratis energiescan voor jouw wielerclub

Om de clubdoelstellingen te realiseren bieden wij een gratis clubscan aan voor iedere wielerclub. Via het onderstaande aanvraagformulier heb je de mogelijkheid om deze gratis clubscan aan te vragen bij Sportenergie.

Aanmelden

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos, en wordt u aangeboden door La Vuelta Holanda en Sportenergie. Aanmelden kan via deze link.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: (085) - 82 25 749 / info@sportenergie.nl.

Vraag Energiescan aan!

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!