Sportenergie optie3

Gratis energiescan voor jouw wielerclub

La Vuelta Holanda en Sportenergie streven gezamenlijk naar een duurzaam wielerevent en duurzame wielerclubs in Nederland. Daarom is er een ‘toer’ ontwikkeld om wielerclubs te ondersteunen bij het verduurzamen van hun wieleraccommodatie. Dit draagt niet alleen bij aan de wereld van verduurzamen, maar er blijft ook meer geld over voor vrijwilligers, voor trainers, nieuwe fietsen, nieuw materiaal, etcetera.

Waarom verduurzamen?

De energiekosten zijn tot ongekende hoogte gestegen en dat betekent dat clubs sterk rekening moeten houden met hun uitgaven. La Vuelta Holanda en Sportenergie hebben samen de ambitie om wielerclubs zo goed mogelijk te helpen in allerlei vormen, ook in het verduurzamen van de accommodatie en daarmee kosten te besparen. Met als doel dat er meer geld is voor de club om aan de clubdoelstellingen te werken. Om deze reden bieden wij een gratis clubscan aan voor iedere wielerclub. Via het onderstaande aanvraagformulier heb je de mogelijkheid om deze gratis clubscan aan te vragen bij Sportenergie.

Ondersteuning

Op woensdag 6 juli 2022 (van 20.00 - 21.30 uur) organiseren we een online informatieavond, waarin je alle voordelen van energiebesparing kunt ontdekken voordat je de clubscan laat doen. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor energiebesparing, energieopwekking en energieopslag. Hierbij kun je denken aan het gebruiken van zonnepanelen, led-verlichting, en/of accu’s. Er wordt een businesscase gepresenteerd compleet met alle beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden.

Na de avond:

  • Ken je de voordelen en aandachtspunten van diverse maatregelen
  • Weet je welke mogelijkheden er zijn rondom financiering en subsidies
  • Kun je een gratis energiescan op de accommodatie aanvragen

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos, en wordt u aangeboden door La Vuelta Holanda en Sportenergie. Aanmelden kan via deze link.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: (085) - 82 25 749 / info@sportenergie.nl.

Vraag Energiescan aan!

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!