005 programmaslok

Wielercafé Willem Slok: Matthieu Hermans in gesprek met Jeroen Wielaert

Sport
Educatie
Cultuur
Datum
08 augustus 2022
Starttijd
20:00
Eindtijd
22:00
Georganiseerd door
Cafe Willem Slok
Kosten
Gratis
Website
Locatie
Cafe Willem Slok
Korte Koestraat 2
3511RP Utrecht

In Café Willem Slok kijken we samen uit naar de komst van de Vuelta: #Vamos Utrecht

De Vuelta in Utrecht. Café Willem Slok is, net als toen de Giro en de Tour de France naar Utrecht kwamen, van de partij met drie prachtige Wielercafé-avonden. Jeroen Wielaert, die de Tour de France naar Utrecht haalde, praat met (oud-)wielrenners en andere bijzondere gasten over de Spaanse ronde en het Utrechtse festijn daaromheen. En als afsluiter is er De Grote Vueltakwis met wielerliefhebber Vincent Oldenborg.

Op 8 augustus is oud-wielrenner Mathieu Hermans te gast. Met Mathieu Hermans haalt Wielercafé Slok een heuse Spanjekenner binnen want de renner was tijdens zijn profcarrière in de jaren '80 actief in diverse Spaanse ploegen. Hij stond zeven keer aan de start van de Vuelta en won in twee jaar tijd 10 etappes wat best bijzonder mag heten.

Op 1 augustus is het de beurt aan wielercommentator en oud-coureur Maarten Ducrot en op 15 augustus schuiven Edwin Winkels, Bert Wagendorp en Hans van Hartevelt aan bij Jeroen Wielaert.

Wielercafé Willem Slok eindigt op 17 augustus met De Grote Vueltakwis met presentator Vincent Oldenborg. Aanvang is steeds 20.00 uur.

Activiteiten in de buurt

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!