The Art of Cycling

Sport
Culinair
Educatie
Festival
Cultuur
Datum
26 juni 2020
Starttijd
17:00
Eindtijd
00:00
Georganiseerd door
Podium Bloos
Kosten
€ 15
Website
Locatie
Podium Bloos
Speelhuislaan 153
4815CD Breda

Thematisch marathonprogramma met de theaterhit Schwalbe speelt op eigen kracht, uitdagende tutorials en healthy food. Een boost voor iedere sport- en kunstliefhebber!

Wist je dat fietsen en kunst veel raakvlakken hebben? Zowel in sport als kunst gaat het om het verleggen van grenzen. Dat geldt ook voor mensen en bedrijven die de uitdaging aangaan om helemaal circulair of zelf regeneratief te gaan werken. In het thematische marathonprogramma The Art of Cycling verbinden we deze werelden en zoeken we de ‘edge’ op van ons uithoudingsvermogen. We dagen je uit met de CO2 neutrale voorstelling Schwalbe speelt op eigen kracht van het theatercollectief Schwalbe en uitdagende tutorials; van lecture performances, tot workshops, film en installaties over gezonde groei van de economie, energie transitie en community farming. Als energiebooster serveren we in de avond een biologisch tapasmenu met lokale ingrediënten. De dag wordt feestelijk afgesloten met een muziekoptreden! Wie dat is of zijn houden we nog even geheim...

The Art of Cycling is een productie van Podium Bloos in samenwerking met het Expertisecentrum Sustainable Business van Avans Hogeschool.

Activiteiten in de buurt

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!