Spring maar achterop - Tandem Tour

Sport
Educatie
Feest
Datum
15 augustus 2020
Starttijd
10:00
Eindtijd
17:00
Georganiseerd door
More2Win
Kosten
Gratis
Website
Locatie
's-Hertogenbosch

Wist je dat ruim 60% van de blinden en slechtzienden in Nederland werkloos is? Hier willen we verandering in aanbrengen! Door werkgevers en slechtzienden op één tandemfiets te koppelen om zo al fietsend bijzonder talent te kunnen ontdekken.

Werkgevers weten vaak niet wat zij kunnen verwachten van iemand met een zintuigelijke beperking. Dankzij La Vuelta Holanda biedt More2Win samen met C-Talents werkgevers de kans om - op de tandem - in contact te komen met uniek talent voor hun organisatie. Met een Tandem Tour in 's-Hertogenbosch brengen we werkgevers en mensen met een visuele beperking op een unieke manier met elkaar in contact.

More2Win is de organisator van dit bijzondere project en doet dit in nauwe samenwerking met C-Talents, La Vuelta Holanda en haar vijf publieke partners. C-Talents is de werkende schakel tussen werkgevers en mensen met een zintuiglijke uitdaging. Dit zijn mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. BrabantSport is één van de brandstoffen die de motor draaiende houdt.

Activiteiten in de buurt

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!