Facebook dogsurvival Vamos2

Spaanse Happy Dog Survival

Sport
Festival
Datum
24 juli 2022
Starttijd
12:00
Eindtijd
19:00
Georganiseerd door
Hondenvereniging Wouwse Plantage
Kosten
€ 12.50
Website
Locatie
Hondenvereniging Wouwse Plantage
julianaweg 12
4725SJ Wouwse Plantage

Hondensurvival en wedstrijd snelste hond versus profwielrenner

“23&24 juli 2022 vindt het Hondenweekend plaats in Wouwse Plantage! Hier worden activiteiten voor hond en baas georganiseerd, waaronder de Spaanse Happy Dog Survival en de Snelste hond van Roosendaal.

De Survival is voor echte avonturiers. Ga met je hond de strijd aan op een parcours vol hindernissen; onder netten door kruipen, over obstakels heen klimmen, water en doolhoven! Om de Vuelta onder de aandacht te brengen, hangen we een Spaans tintje aan onze DogSurvival: De deelnemers en hun honden in een Spaanse outfit & het parcours in Spaanse sferen.

Tijdens de snelste hond van Roosendaal gaan honden van verschillende rassen (in twee categorieën op basis van schofthoogte) met elkaar de strijd aan! Hierbij leggen zij een baan van 60 meter af, waarbij de tijd wordt gemeten middels een tracker aan de halsband. De hond die zondag de titel “Snelste hond van Roosendaal” bemachtigd, mag zijn power nog één keer laten zien op de baan. Deze keer alleen niet tegen een soortgenoot, maar tegen een profwielrenner van het hoogste niveau! Wie die wielrenner is houden we nog even een verassing tot we zeker weten dat hij in topvorm is…”

Entree van het hondenweekend bedraagt €2 pp, kosten voor de Survival zijn € 12,50 . Inschrijven Survival kan via www.happydogsurvival.nl


Activiteiten in de buurt

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!