Mini Vuelta 2020 Flamenc Olé

Mini Vuelta 2022

Sport
Educatie
Festival
Cultuur
Datum
20 augustus 2022
Starttijd
02:00
Eindtijd
02:00
Georganiseerd door
Stichting FlamencOlé
Kosten
Gratis
Website
Locatie
's-Hertogenbosch

La Vuelta Holanda is voor iedereen. Stichting FlamencOlé ambieert jong en oud in beweging te brengen op 20 augustus met een super Spaanse sfeer met een divers team van experts. We gaan vriendschap vieren want “Vriendschap kent geen grenzen”.

Met een voortraject in samenwerking met basisschool Wittering en de Tienzclub in Rosmalen worden kinderen gestimuleerd om in beweging te komen door middel van workshops waarin muziek, kunst, sport en Spanje centraal staan.

Op de middag van 17 augustus organiseert Stichting FlamencOlé met de dansschool Dream Dance en Instituto Cervantes twee flamenco -hiphop workshops voor kinderen. Een ontmoeting van dansstijlen en expressie met een demo, inclusief rode loper voor ouders en vrienden na afloop van de workshop.

Het hoogtepunt: Festival La Vuelta por favor op 20 augustus voor alle kinderen, ouders, inwoners en bezoekers van 's-Hertogenbosch. Tijdens het festival worden Spaans gerelateerde activiteiten aangeboden, waarbij je niet kunt stilzitten. Flamenco, zumba, cardio training met skippy ballen zorgen voor een echte Spaanse FIESTA! Olé! Neem een kijkje op de website voor het programma en meer informatie: https://minivuelta.nl/

http://flamencole.nl

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!