Foto kalender

"De Boulevard kleurt rood" - Wouwse Plantage Wielerdorp

Sport
Feest
Festival
Datum
19 augustus 2022
Starttijd
19:00
Eindtijd
01:00
Georganiseerd door
Stichting Bewonersplatform Wouwse Plantage
Kosten
Vrijdag- en zaterdagavond middels kaarten toegankelijk. Zie website link
Website
Locatie
Natuurpoort Wouwse Plantage
Plantagebaan
4725AC Wouwse Plantage

Wouwse Plantage hele weekend in Spaanse sferen met feest, sport en spel, fietsen, eten en genieten van de Vuelta.

Op 21 augustus is Wouwse Plantage doorkomstgemeente voor de La Vuelta. Het wordt in het dorp uitgebreid gevierd met een uitgebreid Spaans feestweekend: "de Boulevard kleurt rood".

Al op vrijdagavond zal er gestart worden met een Ibiza avond, Warm Draaien voor de Vuelta. Onder andere met DJ Jantje, Bad Berry, Barry Fest, KroesControl & more.

Op zaterdag volgt een sportief gevulde middag met sport en spel. Na een gezamenlijke Spaanse maaltijd zal de avond losbarsten. Vamos Roosendaal zal de avond vullen met tal van Nederlandse artiesten die een mooi programma met een Spaans tintje weg zullen zetten.

De zondagochtend is voor de fietsers. Verschillende tochten voor dames, heren en de jeugd worden georganiseerd, evenals de dikke banden race voor de jeugd. Vanaf 12.00 uur zal het grote scherm klaar staan om la Vuelta te kunnen volgen onder het genot van een hapje van de foodcourt of een drankje op het grote evenementenveld. Er zal door oud-profwielrenners worden gesproken over La Vuelta en KNWU-speaker Laurens van de Klundert zal de koers op de schermen voorzien van live commentaar. Als de koers het dorp heeft verlaten om te gaan finishen in Breda zal het feest natuurlijk nog niet zijn afgelopen. Daarna zorgen diverse artiesten ervoor dat het nog een poos onrustig zal blijven op de Boulevard.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!