Activatieprogramma

Hoe werkt het?

Vanaf 12 mei 2022 bouwen we de spanning naar La Vuelta Holanda op met een serie evenementen en activiteiten. En dat programma willen we samen met jou maken. We nodigen je uit om een activiteit te verzinnen voor dit programma. Iedereen kan een activiteit aanmelden. Daarbij gaat het niet alleen om sportieve, maar ook om ander soort activiteiten (cultureel, historisch, educatief, culinair, verzin het maar!).

Je kunt je activiteit aanmelden op deze pagina.

Als je mee wilt doen, dan gelden er een aantal spelregels.

  • De activiteit sluit aan bij de doelstellingen van La Vuelta Holanda en is het een pre als je je laat inspireren door één van de ‘3 verhalen van La Vuelta Holanda’.
  • De activiteit vindt bij voorkeur plaats in (een van) de 3 start- en finishplaatsen (Utrecht, Breda, ’s Hertogenbosch) of een van de doorkomstgemeenten.
  • De activiteit vindt bij voorkeur plaats in de periode van 12 mei 2022 tot en met 21 augustus 2022.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van benodigde vergunningen voor je activiteit. Laat je hierover informeren door de betreffende gemeente(n). Hou er rekening mee dat je een vergunning tijdig moet aanvragen. een activiteit aanmelden als de termijn verstreken is, heeft geen zin. De termijn kan trouwens per gemeente verschillen. Bijvoorbeeld: in Utrecht en ’s Hertogenbosch is de termijn 12 weken en in Breda 10 weken. En voor sommige, kleine evenementen geldt een kortere termijn. Klik door voor meer informatie over vergunningen in ’s Hertogenbosch, in Utrecht en in Breda.
IMG 0597

Wat hebben we te bieden?

  • Zichtbaarheid door vermelding in de activiteitenagenda op de website van La Vuelta Holanda en opname in de communicatiekanalen van La Vuelta Holanda
  • De mogelijkheid om je te profileren met behulp van La Vuelta Holanda
  • Hiermee biedt La Vuelta Holanda de kans om nieuw en ander publiek te bereiken
  • Uitbreiding van je netwerk, een kans op het leggen van nieuwe verbindingen

Hoe werkt het aanmeld- en selectieproces?

Er is een centraal loket voor het aanmelden van activiteiten, dat binnenkort geopend zal zijn voor het aanmelden van activiteiten.

Bij het aanmelden vragen we informatie over de activiteit, zodat we een goed beeld hebben van het plan, de omvang, het bereik en de doelgroepen. En zo kunnen beoordelen of het bij de doelstellingen van La Vuelta Holanda past.

Wat zijn die doelstellingen?

We hebben verschillende doelstellingen. Zo kijken we of de activiteit raakvlakken heeft met ‘de koers’, fietsen/wielercultuur, Spanje en La Vuelta. We willen daarnaast graag dat de activiteiten bijdragen aan een feestelijke sfeer. Als de activiteiten iets blijvends achterlaten, is dat een pluspunt. En wat ook belangrijk is: dat de activiteiten een gezond leven en duurzaamheid bevorderen. Wat we onder duurzaamheid verstaan? Lees er hier meer over!

Daarnaast kun je je laten inspireren door onze 3 ‘verhalen’: In het Rood Rijden, Verbonden in Strijd en Vuur, Verandering, Vuelta! Lees hier de 3 verhalen van La Vuelta Holanda!

Ladies Tour tijdens Kermis Velodroom 2

En dan?

Als je je activiteit hebt aangemeld, dan ontvang je binnen 3 weken bericht van ons of we het programma opnemen in de activiteitenkalender. Daarmee is je activiteit een officieel La Vuelta Holanda-programmaonderdeel geworden.

Vragen?

Als je vragen hebt over dit alles, stuur dan een mail naar activatie@lavueltaholanda.com.

Je kunt ook een van de lokale coördinatoren benaderen:

Ben je klaar om aan te melden?

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!