Essent

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. Passend bij de ambitie om een uniek, duurzaam wielerevenement te organiseren is Essent naamgevend partner van de Groene Karavaan.

Essent, Energie van vandaag

Essent wil klanten helpen in de energietransitie naar een volledig duurzame toekomst door enerzijds minder energie te verbruiken, maar bijvoorbeeld ook door zelf kleinschalig energie op te wekken. Zij willen niet wachten op een duurzame toekomst, maar zijn nu al elke dag bij mensen thuis aan de slag. Daarom verduurzaamt Essent ook de Groene Karavaan als groene energiepartner.

Zodoende heeft Essent een aantal groene partners uitgenodigd om de verduurzamingsmissie kracht bij te zetten:

  • Lightyear, ’s werelds eerste auto die gebruikt maakt van zonne-energie.
  • Velor Cycling, duurzame fietskleding van gerecycled plastic.
  • Greener, duurzame batterij-opslag. Samen met hen zorgen we voor oplaadcapaciteit voor de karavaan en op het duurzaamheidsplein waar alle partners na de etappe samenkomen.
  • Klimaatroute/ Duurzaam Wonen. Deze servicepartner van Essent biedt op het duurzaamheidsplein een EnergieFitScan aan

De EnergieFitScan laat je direct zien waar je energie kunt besparen. Samen met jou kijken ze naar hoe jouw energierekening omlaag kan én geven ze een duidelijk advies op maat. Daarna regelen ze het voor je. Samen met hun partner Klimaatroute/Duurzaam Wonen. Om je op weg te helpen krijgt elke deelnemer een verduurzamingsproduct als attentie!

Met de EnergieFitScan van Essent wordt besparen een eitje | Essent

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!