Toegankelijkheid

La Vuelta Holanda moet voor iedereen toegankelijk zijn, zodat er door iedereen volop van het evenement genoten kan worden.

La Vuelta Holanda heeft daarom speciale opstelplaatsen ingericht voor personen met een handicap. Deze plaatsen zijn te vinden in de start en finishsteden met een toegankelijke toilet in de buurt. Alle opstelplaatsen zullen duidelijk aangegeven worden middels vlaggen en banieren. Hieronder staan de locaties van de opstelplaatsen, maar kijk vooral ook op de digitale kaart. Hierin staan alle handige punten aangegeven, waaronder ook de opstelplaatsen, parkeerplekken, toiletten en de beeldschermen waar de wedstrijd op wordt getoond.

Locaties Utrecht

Tijdens de ploegentijdrit op 19 augustus en de finish van de tweede etappe op 20 augustus zijn er zeven verschillende opstelplaatsen langs het parcours.
- Finish Jaarbeursplein
- Blauwkappelseweg
- Eindsteindreef/Paranadreef
- Station Zuilen (ook voor slechtziende en slechthorende)
- Amaliapark
- Kanaleneiland
- Archimedeslaan (alleen tijdens de tweede etappe)

Locaties ’s-Hertogenbosch

In het startgebied van 20 augustus zijn er vier verschillende opstelplaatsen langs het parcours.
- Parade
- Stationsweg (ook voor slechtziende en slechthorende)
- Onderwijsboulevard
- Brabanthallen

Locaties Breda

Tijdens de derde etappe van 21 augustus zijn er vier verschillende opstelplaatsen langs het parcours in Breda. Er wordt ook een ‘prikkelloze/prikkelarme zone’ ingesteld, dit begint bij de bocht na restaurant ‘de Boschwachter’.
- Wilhelminasingel
- Achter het Ginneken
- Ulvenhout (Pekhoeve)
- Claudius Prinsenlaan

Founding partners from La Vuelta Holanda

Stay informed!