Essent Energie Van Vandaag

Essent

Met ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch verbinden wij ons graag als partner van La Vuelta Holanda, die in augustus 2022 door deze prachtige stad gaat.

Essent is marktleider op de Nederlandse energiemarkt. Naast het leveren van stroom en gas helpen wij klanten met diverse duurzame energieproducten en -diensten, zoals advies, isolatie, zonnepanelen en warmteoplossingen. Dit doen we met deskundige energie-experts verspreid over het hele land. Lokaal, praktisch en deskundig.

Al sinds 1909 helpen we onze klanten met hun energiezaken. In die meer dan 100 jaar zijn we leidend geweest in de wereld van energie. Zo waren we de eerste die groene stroom naar de markt bracht.
De energietransitie zorgt ervoor dat ons energiesysteem de komende decennia gaat veranderen. Welke oplossingen, alternatieven of aanpassingen er ook komen, het uitgangspunt moet altijd zijn dat iedereen altijd op ieder moment van de dag kan rekenen op groene energie én de energierekening betaalbaar blijft. Wij staan daarom voor een behapbare, toegankelijke en betaalbare energietransitie. Die energietransitie gaat over mensen. Iedereen moet in staat zijn de volgende stap in energie te zetten. Zo werken we met z’n allen toe naar een CO2-neutraal bestaan.

Daarbij blijven we weg van de grote vergezichten van de toekomst, maar helpen wij consumenten met wat ze praktisch vandaag al kunnen doen. Of dat nu gaat om een passend energiecontract bij de persoonlijke situatie of een eerste (kleine) stap in de verduurzaming van je huis.

Founding partners from La Vuelta Holanda

Stay informed!