7467e40f 4827 4289 a263 912760111792

Open Vuelta Dag Nedereindse Berg

Date
25 June 2022
Start time
10:00
End time
18:00
Organized by
WV Het Stadion
Cost
Free
Location
Nedereindse Berg
Nedereindseweg 501 W
3546PM Utrecht

Het is zaterdag 25 juni de hele dag koers op de Nedereindse Berg. Wielervereniging Het Stadion organiseert een wielerdag voor wedstrijdrijders van jong tot oud. Met als hoogtepunt: een omnium voor jeugd (categorie 1 t/m 7) in Vuelta stijl!

De Vuelta a España (Ronde van Spanje) start komende zomer in Utrecht en daarom trappen wij alvast af met een mooi wielerfeest. We beginnen de dag met wedstrijden voor de veteranen (50+, 60+ en 70+). Daarna is het de beurt aan renners in de A-, B- en C-categorie. En we sluiten de dag af met het spectaculairste onderdeel: een jeugdomnium in Vuelta-stijl!
Sprinten, tijdrijden en klimmen, je moet het allemaal kunnen om het eindklassement van in jouw categorie te winnen. Dus wil jij je een middag lang een echte ronderenner voelen en kans maken op mooie prijzen, schrijf je dan in voor het omnium. En ook al eindig je niet op het podium, we trakteren je sowieso op een frietje en een lekker ijsje. En neem vooral je broertje, zusje, vriendjes, ouders en opa’s en oma’s mee, want we maken er een gezellige dag van met lekkere muziek, eten en drinken en een groot springkussen. En voor wie wil en durft is er een mtb-clinic op ons stoere bikepark. Heb je geen mtb? Geen probleem, daar zorgen wij voor. Inschrijven het omnium kan via Mijn.KNWU (middels het opgegeven e-mailadres). Inschrijven voor veteranen en A/B/C-wedstrijden kan ter plaatse.

Activities in the area

Founding partners from La Vuelta Holanda

Stay informed!