Mini Vuelta 2020 Flamenc Olé

Mini Vuelta 2022

Duurzaamheid
Educatie
Festival
Cultuur
Date
17 August 2022
Start time
02:00
End time
02:00
Organized by
Stichting FlamencOlé
Cost
Free
Website
Location
's-Hertogenbosch

La Vuelta Holanda is voor iedereen. Stichting FlamencOlé ambieert jong en oud in beweging te brengen op 20 augustus met een super Spaanse sfeer met een diverse team experts. We gaan vriendschap vieren want “Vriendschap kent geen grenzen”.

Met een voortraject in samenwerking met basisschool Wittering en de Tienzclub in Rosmalen worden kinderen gestimuleerd om in beweging te komen d.m.v. workshops waarin muziek, kunst, sport en Spanje centraal staan.

Op de middag van 17 augustus organiseert Stichting FlamencOlé met de dansschool Dream Dance en Instituto Cervantes twee flamenco -hiphop workshops voor kinderen. Een ontmoeting van dansstijlen en expressie met een demo, inclusief rode loper voor ouders en vrienden na afloop van de workshop.

Het hoogtepunt: Festival La vuelta por favor op 20 augustus voor alle kinderen, ouders, inwoners en bezoekers van 's-Hertogenbosch. Tijdens het festival worden Spaans gerelateerde activiteiten aangeboden, waarbij je niet kunt stilzitten. Flamenco, zumba, cardio training met skippy ballen zorgen voor een echte Spaanse FIESTA! Olé! Neem een kijkje op de website voor het programma en meer informatie: https://minivuelta.nl/

http://flamencole.nl

Activities in the area

Founding partners from La Vuelta Holanda

Stay informed!