Dopper

De traditionele reclamekaravaan die grote wielerrondes voorafgaat, krijgt tijdens de Nederlandse etappes van La Vuelta een uniek karakter. La Vuelta Holanda gaat als allereerste wielerevenement ter wereld een Groene Karavaan organiseren. De Groene Karavaan is een duurzaam alternatief voor de traditionele reclamekaravaan voorafgaand aan de wielerkoers. Dopper is één van de partijen die hier onderdeel van uitmaakt.

Een wielerkoers vol plasticafval? Niet dit jaar.

Van juichen krijg je dorst. Neem tijdens La Vuelta Holanda je herbruikbare waterfles mee zodat je die gratis kunt vullen bij de Dopper watertappunten op alle finishpleinen. Ook op andere plekken kun je vervuilende plastic wegwerpflesjes links laten liggen, want deze zomer hebben zij ervoor gezorgd dat meer dan 1875 publieke watertappunten in Nederland te vinden zijn via Google Maps. Zoek naar ‘Water Tap’ en vind jouw dichtstbijzijnde tappunt.

Bij Dopper ligt de focus 100% op hun missie. Impact maken is leidend in alles wat zij doen. Elke verkochte fles, elke campagne, elke slok water brengt hen dichterbij de visie: een wereld met kristalheldere wateren. Waar plasticvervuiling iets uit het verleden is en waar iedereen over de hele wereld toegang heeft tot schoon drinkwater.

Gangmakers gezocht
Sluit je tijdens La Vuelta Holanda aan bij de Dopper Wave en beloof:

  1. Geen wegwerpwaterflessen meer te gebruiken
  2. Altijd kraanwater te drinken wanneer dit mogelijk is
  3. Altijd je herbruikbare fles mee te nemen
  4. Anderen te inspireren om zich ook aan te sluiten bij de Dopper Wave

Word onderdeel van de golf van verandering en help het tij te keren in de strijd tegen plasticvervuiling door herbruikbare waterflessen te verkiezen boven wegwerpflesjes.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!