Bereikbaarheid Zaltbommel

Op 20 augustus komt de wielertop door Zaltbommel. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Zaltbommel.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Parkeerlocaties zijn beperkt beschikbaar op de parkeerterreinen aan de Hogeweg.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
Nee, de overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Let op: van 12.30 tot 16.00 uur is de N233 volledig afgesloten, omdat het parcours dan over de weg komt. Er wordt gecommuniceerd dat deze weg van 10.00 tot 16.00 uur wordt afgezet, deze tijd is ruimer genomen om verkeersontstoppingen te voorkomen. Een halfuur/driekwartier voor de afsluitingstijd zal de organisatie al beginnen met het afsluiten van de weg. Het advies is daarom zo vroeg mogelijk uit de gemeente te vertrekken als u die dag op pad gaat.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!