Bereikbaarheid Woudenberg

Op 20 augustus komt de wielertop door Woudenberg. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Woudenberg.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Parkeerlocaties zijn beperkt beschikbaar op:
1. Parkeerterrein John F Kennedylaan 116-118;
2. Parkeerplaats Bosrand (De Camp).

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Zo hebben we in Woudenberg de Dikke Banden Race en een tribune met horecaplein langs de Zeisterweg, maar er gebeurt veel meer. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
Alle belangrijke locaties zijn bereikbaar ten noorden van Stationsweg – Randweg – Zeisterweg. Ten zuiden van deze weg gedurende het evenement alleen middels omleiding bereikbaar. Verder bevatten de overzichtstekeningen onderaan deze pagina de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Woudenberg
Op de website van de gemeente Woudenberg is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Woudenberg te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!