Bereikbaarheid Woensdrecht

Op 21 augustus komt de wielertop door Woensdrecht. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Woensdrecht.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, er zijn geen specifieke parkeerlocaties beschikbaar. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?

Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Zo hebben we in Woensdrecht een evenement op het plein bij het gemeentehuis in Hoogerheide. Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom om samen met andere wielerliefhebbers op een groot scherm de wedstrijd te volgen. DJ Dave zorgt voor muzikaal vermaak, er zijn hapjes en er worden drankjes verkocht. Je kan daar samen de doorkomst van de renners op de Huijbergseweg beleven. We verzoeken je zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Kom je met de auto, let er dan op dat je dit vóór 14.00 uur doet. Je kan met de auto pas weg nadat de wielrenners gepasseerd zijn. Maar er gebeurt veel meer rondom La Vuelta. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Woensdrecht
Op de website van de gemeente Woensdrecht is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Woensdrecht te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!