Bereikbaarheid Steenbergen

Op 21 augustus komt de wielertop door Steenbergen. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Steenbergen.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, er zijn geen specifieke parkeerlocaties beschikbaar. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Houd er rekening mee dat er langs de route niet geparkeerd kan worden in de parkeervakken of in de openbare ruimte vanaf 11:00 uur op zondag 21 augustus.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Zo hebben we in Steenbergen de Spaanse middag aan de carpoolstrook aan de kant van de Watertoren bij de rotonde Nassaulaan, maar er gebeurt veel meer. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Steenbergen
Op de website van de gemeente Steenbergen is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Steenbergen en Dinteloord te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!