Bereikbaarheid Rhenen

Op 20 augustus komt de wielertop door Rhenen. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Rhenen.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, de meeste parkeerlocaties zijn vrijwel onbereikbaar tijdens La Vuelta Holanda. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Zo hebben we in Rhenen de Dikke Banden Race op 20 augustus, maar er gebeurt veel meer. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
- Tijdens La Vuelta is Ouwehands Dierenpark onbereikbaar.
- Het dorp Achterberg is voor een deel afgesloten tijdens de Vuelta, omdat de route er omheen gaat. - - Daarnaast loopt de route door het centrum van Rhenen, de winkels zullen hierdoor slecht of niet bereikbaar zijn.
- Het station is met de auto niet te bereiken tijdens de afsluiting.
- Verder bevatten de overzichtstekeningen onderaan deze pagina de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!