Bereikbaarheid Oosterhout

Op 21 augustus komt de wielertop door Oosterhout. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Oosterhout.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, er zijn geen specifieke parkeerlocaties beschikbaar. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Zo hebben we in Oosterhout een markt op 12 augustus en een tourtocht op 21 augustus, maar er gebeurt veel meer. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De huisartsenpost en het ziekenhuis blijven bereikbaar. Verder bevatten de overzichtstekeningen onderaan deze pagina de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!