Bereikbaarheid Maasdriel

Op 20 augustus komt de wielertop door Maasdriel. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Maasdriel.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, de meeste parkeerlocaties zijn vrijwel onbereikbaar tijdens La Vuelta Holanda. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Het parcours is 2,5 à 3 uur afgesloten, dit betekent dat de weg tijdens die periode niet doorkruist kan worden. Dit is van ongeveer 13.00 uur tot 16.00 uur. De Van Heemstraweg is dan ter hoogte van Heerewaarden afgesloten voor al het verkeer. Daardoor is het niet mogelijk om Heerewaarden in en uit te rijden, alleen in het geval van calamiteiten. Voor Alem en Rossum geldt een verminderde bereikbaarheid. In de onderstaande bereikbaarheidskaart voor Alem en Rossum ziet u dat het tijdsbestek langer duurt dan de afsluitingsduur van 2,5 à 3 uur. De tijden op de kaart zijn ruimer genomen om verkeersontstoppingen te voorkomen.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!