Bereikbaarheid Gilze en Rijen

Op 21 augustus komt de wielertop door Gilze en Rijen. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Gilze en Rijen.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Er zijn geen specifieke parkeerlocaties ingericht in gemeente Gilze en Rijen. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Gilze en Rijen
Op de website van de gemeente Gilze en Rijen is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Gilze en Rijen te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!