Bereikbaarheid Dongen

Op 21 augustus komt de wielertop door Dongen. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Dongen.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er geldt een parkeerverbod op de route Westerlaan/Noorderlaan/Lage Ham. Het parkeerverbod geldt ook voor de parkeervakken. Het parcours dient vrij te zijn van obstakels en voertuigen vanaf zaterdag 20 augustus 21.00 uur t/m zondag 21 augustus 18.00 uur. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Er zijn vier beperkt beschikbare parkeerterreinen waar gratis geparkeerd kan worden:
1. Looiershof/Wilhelminaplein
2. Binnenhoven (bereikbaar via straat de Biezen);
3. Parkeerterrein Sporthal De Salamander (Belgiëlaan)
4. parkeerplaats gemeentehuis (Hoge Ham 62)

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
Het winkelgebied Action/Lidl en de Wilhelminamolen aan de Windmolenweg zijn op de wedstrijddag niet bereikbaar tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Verder bevatten de overzichtstekeningen onderaan deze pagina de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Dongen
Op de website van de gemeente Dongen is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Dongen te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!