Bereikbaarheid De Bilt

Op 20 augustus komt de wielertop door de Bilt. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente de Bilt.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, er zijn geen specifieke parkeerlocaties beschikbaar. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
- Voor Planta, Groene winkel en Ranzijn is het nodig om om te rijden via de A27 - A28 - Universiteitsweg.
- De spoedeisende hulp van het UMC (vanuit De Bilt) blijft ook bereikbaar. Hiervoor is het nodig om de A27- A28 te volgen en naar het Diak te gaan via de A27 -A12 Waterlinieweg.
- Verder bevatten de overzichtstekeningen onderaan deze pagina de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!