Bereikbaarheid Buren

Op 20 augustus komt de wielertop door Buren. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Buren.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Nee, de meeste parkeerlocaties zijn vrijwel onbereikbaar tijdens La Vuelta Holanda. Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
20 augustus: Spaanse hapjes en drankjes
Het gezellige Eetcafé ‘Het Wapen van Lienden’ (Dokter van Noortstraat 2) ligt aan het parcours. Samen met een aantal lokale ondernemers, waaronder de plaatselijke Jumbo, zorgen zij voor een gezellige doorkomst in een Spaans tintje. Een hapje en drankje mogen niet ontbreken! Zumex, marktleider op het gebied van automatische sinaasappelpersen met hoofdkantoor in het Spaanse Valencia, is zelfs aanwezig. Na de doorkomst vindt de prijsuitreiking van de tourpoule van Oranjevereniging Lienden plaats. De sfeer zal gezellig, gemoedelijk en Spaans aanvoelen.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Samen in Beweging Buren, www.facebook.com/SameninbewegingBuren/.

19 augustus: Zomer in Gelderland
Niet alleen de karavaan van La Vuelta Holanda trekt door Lienden komend weekend! De karavaan van Zomer in Gelderland komt op 19 augustus ook naar Lienden. Van 9.30 tot 19.00 uur is er een mooi programma samengesteld met activiteiten. ’s Middags organiseren bijvoorbeeld alle sportverenigingen uit Lienden, op het voetbalveld van FC Lienden allerlei clinics. Het programma Zomer in Gelderland wordt van 18.20 tot 18.50 uur uitgezonden vanaf de parkeerplaats Molenstraat 14, naast voetbalvereniging FC Lienden.

Meer informatie vind je op www.gld.nl/zomeringelderland en op de Facebookpagina www.facebook.com/zomeringld.


Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Buren
Op de website van de gemeente Buren is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Buren te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!