Bereikbaarheid Breda

Op 21 augustus komt de wielertop door Breda. Dit belooft een groot feest te worden. Het is een evenement in de openbare ruimte. Dit betekent dat het evenement impact heeft op de bereikbaarheid van gemeente Breda.

Zijn er specifieke parkeerlocaties beschikbaar tijdens La Vuelta?
Vanwege de afsluitingen en verwachte drukte adviseren we je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Parkeren kan op 21 augustus op het parkeerterrein van het NAC stadion. Volg de borden en aanwijzingen om het parkeerterrein te bereiken. Vanaf daar rijden pendelbussen, volgens dienstregeling, naar het centrum en de Vlaszak. De bussen rijden vanaf 10.30 uur tot 19.09 uur. Verder is het goed om te vermelden dat tijdens de derde etappe het Chasséparking niet bereikbaar is, de Barones is beperkt bereikbaar tijdens de start en de Turfschip is beperkt bereikbaar tijdens de finish van de etappe.

Wat valt er te doen rondom La Vuelta?
Rondom de wedstrijddagen valt er veel te beleven. Op de digitale kaart vind je een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden rondom La Vuelta.

Moet ik rekening houden met de bereikbaarheid van specifieke locaties?
De overzichtstekeningen onderaan deze pagina bevatten de omleidingsroutes en afsluitingen. Daarbij wordt ook vermeld hoe lang de afsluitingen (naar verwachting) duren.

Heb je een andere vraag met betrekking tot de bereikbaarheid van je gemeente?
Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en je deze ook niet in de FAQ kan vinden. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans heel groot dat onze digitale collega Mell het antwoord wel weet.

Extra informatie La Vuelta vanuit gemeente Breda
Op de website van de gemeente Breda is nog meer aanvullende informatie rondom La Vuelta in Breda te vinden.

Founding partners van La Vuelta Holanda

Blijf op de hoogte!